Taro kortų prognozė 2019 metų liepos mėnesiui.

Taro kortų prognozė 2019 metų liepos mėnesiui.

Paslaugos.lt

Gimimo datos vibruojantį skaičių pasiskaičiuojame tokiu principu: sudėkite visus gimimo datos skaitmenis. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl ir, jei reikia, dar kartą, kol gausite vienaženklį skaičių, kuris ir yra Jūsų vibruojantis skaitmuo. Pvz, gimimo data yra 1992 05 20: 1+9+9+2+0+5+2+0= 28, 2+8= 10, 1+0= 1 (vibruojantis gimimo datos skaičius).

 

 

Vibruojantis skaičius 1.
TARO KORTOS PAVADINIMAS- „FORTŪNA“.
Panašu, kad fortūna atsisuka veidu į Jus. Pagalba, sėkmė, materialinės gėrybės, galimybės pasipils kaip iš gausybės rago. Svarbu jas visas priimti ir džiaugtis. Kiekviena nukritusi „sėkla“ turi potencialą augti. Svarbu jai paruošti dirvą, o vėliau- rūpintis (laistyti ir tręšti).
Darbinėje sferoje staiga pajudės senai pradėti projektai, sulauksite užsakymų, pasiūlymų bendradarbiauti, atsivers naujos rinkos ir galimybės. Nepražiopsokite šio momento. Pasiraitokite rankoves ir kibkite į darbą. Didelė tikimybė būti paaukštintu, gauti piniginę premiją, apdovanojimą, pripažinimą.
Labai palankus metas užmegzti naujas pažintis. Pasiūlymų partnerystei sulauksite daugiau, nei reikia. Svarbu išsirinkti tą vienintelį/vienintelę.

Vibruojantis skaičius 2.
TARO KORTOS PAVADINIMAS- „PIKTYBINIS RAMYBĖS DRUMSTĖJAS“.
Panašu, kad Jūsų konfliktas perauga į destruktyvų santykį su aplinka. Protestuojate, triukšmaujate, drumsčiate ramybę. Jūsų veiksmai atrodo neadekvatūs, sunkiai paaiškinami. Taip elgiatės norėdami atkreipti aplinkinių dėmesį į save, savo nuomonę, norėdami būti išklausytais. Bet tokiais veiksmais tik šokiruojate aplinkinius ir dar labiau stumiate save į atskirtį.
Patarčiau Jums nusiraminti ir išsiaiškinto, kodėl Jums taip svarbu būti pripažintu, kodėl svarbi tik Jūsų nuomonės paisymas, kodėl norite kitiems primesti savo žaidimo taisykles arba sugriauti kitų sukurtą sistemą? Dažniausiai viso to priežastys- menka savivertė ir per didelis noras kontroliuoti kitus.
Santykiams ši korta nežada nieko gero. Panašu, kad vienas iš partnerių linkęs kelti scenas, negirdėti antros pusės argumentų, elgiasi, kaip mažas kaprizingas vaikas. Todėl partnerystė yra sunki ir slegianti.

Vibruojantis skaičius 3

TARO KORTOS PAVADINIMAS- „SVAJOJANTIS DŽONAS“.
Šį mėnesį busite linkę svajoti, skraidyti padebesiais, samprotauti nesant tam rimto pagrindo. Per tą svajingumą, „išplaukimą“ mintyse visai užmiršite žiūrėti sau po kojomis. Gerai, jeigu pasiseks peržengti kelyje pasitaikiusią kliūtį. Bet yra labai rimta rizika suklupti arba net nugarmėti į prarają. Svajonės yra gerai, nes jos padeda pamatyti naujas perspektyvas, naujus kelius, matyti gyvenimo situacijas „iš viršaus“, neužsiciklinti ties gyvenimo nesėkmėmis. Bet neužmirškite kartais pasižiūrėti sau po kojomis, įsitikinti, kad pagrindas po jomis yra tvirtas ir be kliūčių. Ypač būkite atsargūs tvarkydami savo finansinius reikalus, planuodami didelius pirkinius (šį mėnesį vadovaukitės principu „devynis kartus pamatuoju, dešimtą- pjaunu“).

Vibruojantis skaičius 4.
TARO KORTOS PAVADINIMAS- „ATSISTATYMAS“
Šį mėnesį Jūs galėsite pasimėgauti dvasine ramybe, vidinio taikingumo būsena. Ramybę ir harmoniją jausite ne tik savo viduje, bet ir spinduliuosite ją į aplinką. Todėl labai tikėtina, kad aplinka rims ir harmonizuosis. Ambicijos atslūgs, aistros nurims. Puikus metas pasigilinti į savo vidinį AŠ (kas aš esu, kokie tikrieji mano norai, kuo norėčiau būti, ko siekiu, ko nenoriu ir pan). Nuraminus protą galime išgirsti tylius savo sielos šnabždesius, rasti vidinį atspirties tašką. Tai susijungimo su pačiu savimi metas. Įvykiai ramiai plauks sava vaga, visi procesai eis link savo realizacijos ir užbaigimo. Norėsis tiesiog ramiai žiūrėti į šį procesą, be jokio noro jį įtakoti, keisti ar spartinti. Atsipalaiduokite ir leiskite likimo bangoms ramiai Jus nešti. Atsitraukite, nesikiškite į vykstančius procesus. Situacija turi baigtis pati. Susikoncentruokite į vidines vertybes. Leiskite sau nieko neveikti.
Einantiems dvasiniu keliu šį mėnesį turėsite galimybę pasiekti vidinės nirvanos būseną.

Vibruojantis skaičius 5.

TARO KORTOS PAVADINIMAS- „ABORTAS“.
Šį mėnesį Jums teks susidurti su gan rimtu išbandymu. Jums iškrito viena iš sunkiausių Simbolon kaladės kortų. Didelė ir skausminga auka, vardant savo individualių planų, vardan savo ego. Jūs atsisakysite kažko labai gražaus (gražios idėjos, svajonės, tikslo), nes atsisakyti yra lengviau, nei stengtis, kovoti ir siekti. Gali būti, kad pasiduosite kitų įtikinėjimui. Galiu pasakyti tik tiek, kad šis sprendimas ir gailestis dėl jo, persekios Jus ilgai.
Santykiuose savo asmeninius, egoistiškus tikslus iškelsite aukščiau savo partnerio. O tai gręsia skyrybomis, santykių nutraukimu.
Moterims ši korta dažnai reiškia abortą (kartais nevaisingumo diagnozę). Nes užsimezgusi gyvybė buvo neplanuota ir niekaip nesiderino prie „gražios ir sėkmingos“ ateities įsivaizdavimo. Brangieji, ateitis- tėra tik iliuzija. Visa, kas tikra, yra ČIA IR DABAR.
Pozityviai ši korta suveikia tiems, kurie dirba su savo vidumi ( arba lankosi pas psichologą). Panašu, kad pavyks išsiaiškinti vaikystėje patirtas traumas, padėsite jas sau dar kartą išgyventi, išspręsti buvusias traumuojančias situacijas ir tokiu būdu atsikratysite jų padarinių, kurie negatyviai įtakojo Jūsų dabartinį gyvenimą.

Vibruojantis skaičius 6.
TARO KORTOS PAVADINIMAS- „AKTORIUS“.
Šį mėnesį Jums teks suvaidinti vieną iš gyvenimo rolių: vadovo, tėvo/mamos, bendradarbio, sutuoktinio, draugo ar kitą. Įneškite šiai rolei daugiau dramatizmo tam, kad liktumėte pastebėtas ir išgirstas. Nebijokite net apgalvoti atskirus scenarijus. Gali tekti šiek tiek pagražinti tiesą ar net sumeluoti. Tik labai neįsijauskite ir neperlenkite lazdos. Nes tokiu atveju būsite demaskuotas ir planas neišdegs.
Santykiams ši korta ne visada palanki. Ji gali reikšti nenuoširdumą tarp partnerių. Aplamai šie santykiai turi dvi puses: vieną rodomą publikai ir kitą, tikrąją. Klausimas, kodėl aplinkiniams nenorite arba bijote parodyti juos tokiais, kokie yra?
Bet kokiu atveju, visas mūsų gyvenimas yra scena, kur mes patys pasirenkame roles, kurias vaidinsime.

Vibruojantis skaičius 7.
TARO KORTOS PAVADINIMAS- „PARTNERYSTĖ“.
Šį mėnesį Jūs busite nusiteikę užmegzti tvirtus partnerystės ryšius. Harmoninga vidinė būsena kitų atžvilgiu leis lengvai bendrauti, diskutuoti, megzti pažintis tiek versle/darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime. Šį mėnesį stipriai jausite kitų žmonių emocijas, atspindėsite jas „veidrodiniu“ principu. Mes tai dar vadiname atjauta ir supratingumu (empatija). Jeigu dirbate pardavimų srityje- puikus metas ieškoti naujų klientų. Šis mėnuo yra palankus Jums bet kokiems partnerystės ryšiams megzti.
Tik yra vienas „bet“: žiūrėkite, kad pradedama nauja partnerystė nebūtų paremta baimės jausmu (vienatvės, nepasitikėjimo savimi ir pan).

Vibruojantis skaičius 8.

TARO KORTOS PAVADINIMAS- „MARIONETĖ“.
Labai dažnai tobulos formos reiškia tik tuščia indą. Besivaikydami išorinių blizgalų, materialinių vertybių visiškai užmirštate apie savo vidinio pasaulio tobulinimą, vertybių sistemos tvirtinimą. Tampate gražūs išoriškai (gražūs namai, gražus automobilis, patys fiziškai patrauklūs, pasipuošę brendiniais drabužiai) bet silpni emociškai bei dvasiškai. O silpnos asmenybės visada tampa manipuliacijų objektų. Net nepajaučiate, kaip tampate tiesiog pigia situacijų arba kitų žmonių marionete.
Santykiuose ši korta reiškia visišką priklausomybę nuo partnerio. Ir panašu, kad to dar net nesuvokiate. Jūs ištirpote santykiuose.
Ši korta pozityvi, jei savu noru kažką atstovaujate, pavaduojate. Jeigu tai- tik darbas Jums. Panašu, kad rolę atliksite puikiai.

Vibruojantis skaičius 9.
TARO KORTOS PAVADINIMAS- „NELAISVĖ“.
Panašu, kad šį mėnesį išorinės aplinkybės varžys Jūsų norus, siekius, kūrybiškumą bei veiksmus. Ir tai yra jau pasekmė Jūsų prisiimtų įsipareigojimų. Akivaizdu, kad jų yra per daug ir tai varžo Jūsų laisvę. Turite per didelį atsakomybės jausmą. Esate linkęs prisiimti ją už kitus. Viso to pasekmė- didžiuliai vidiniai prieštaravimai ir auganti vidinė įtampa, kuri peraugs į fizinius negalavimus (pasireiškiančius bendru nuovargiu, energijos nebuvimu, galvos skausmais, imuniteto susilpnėjimu ir pan) arba į didelį emocinį proveržį („sprogimą“, kurio metu prisidarome daugiau bėdos, nei konstruktyvių sprendimų).
Patarimas: sustokite ir paanalizuokite, kas riboja Jūsų laisvę. Ar tikrai visi prisiimti įsipareigojimai yra tik Jūsų ir naudingi Jums. Atsitraukite nuo atsakomybės už kitus (ypač tuos, kurie tikrai gali patys pasirūpinti savimi).

Parengė Arcanum klubo tarologė Daiva (Silver Moon)
Sekite naujienas mūsų Facebook paskyroje

Comments are closed.

Call Now ButtonSkambinti Dabar